Boty Adidas Combat Speed 5 černá 5

Nový produkt

adidas Combat Speed ??5 je minimalistická zápasnická obuv, která nikdy nezestárne. Tento model je nejnovější aktualizací dnes již klasického modelu, který se úspěšně prodává již po desetiletí. Tento nový mode sebou nese i designové úpravy, které bezesporu oceníte

Více informací

13 ks

2 150,00 Kč s DPH

Více informací

adidas Combat Speed ??5 je minimalistická zápasnická obuv, která nikdy nezestárne. Tento model je nejnovější aktualizací dnes již klasického modelu, který se úspěšně prodává již po desetiletí. Tento nový mode sebou nese i designové úpravy, které bezesporu oceníte. Combat Speed ??5 má všechny stejné konstrukční prvky, které jsou pro tuto boty charakteristické a také přichází s několika vylepšeními.

Pohodlí - konstrukce je mírně vylepšena, tak aby vám obuv ještě lépe padla na nohu a skýtala pohodlí během používání.
Prodyšnost - velká svrchní část je vyrobena z prodyšného Mesh materiálu, který spolehlivě odvětrává.
Podpora - pro zvýšenou podporu a trvanlivost je horní část vyztužena kombinací semišové a syntetické kůže. Flexibilní pásky a boční panely TPU nabízejí větší zpevnění a stabilitu než předchozí modely.
Unikátní podrážka tohoto modelu je určena pro bojovníky, kteří chtějí mít rychlou práci s nohou. Tato minimalistická podrážka má dvě gumové trakční oblasti pod patou a přední části chodidla, mezi kterými jsou části s semišovou kůží, takže můžete bez problémů přepínat pohyb všemi směry ve vysoké rychlosti.

Model Combat Speed 5 není oblíbený pouze mezi zápasníky, ale hojně jej vyhledávají také boxeři, bojovníci MMA a mnoho dalších sportovců z oblasti bojových umění a sportů...

Charakteristika

Velmi nízká hmotnost
Skvělá podpora a trakce
Výborná prodyšnost
Výška která vyhovuje nejenom zápasníkům - skýtá univerzální užití napříč bojovými sporty a uměními
Podrážka nezanechává stopy - šmouhy na žádném povrchu
Velmi nízká cena