Boxerské lapy Sandee Curved černá/bílá

Nový produkt

Boxerské lapy Sandee Curved jsou ručně vyrobeny z té nejkvalitnější hovězí kůže. Výplň poskytuje maximální absorpci úderů díky silné čtyřvrstvé latexové výplně s vnitřním jádrem o vysoké hustotě. Ergonomicky skvěle tvarovaný prostor pro ruce.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

2 999,00 Kč s DPH

Více informací

Boxerské lapy Sandee Curved jsou ručně vyrobeny z té nejkvalitnější hovězí kůže. Výplň poskytuje maximální absorpci úderů díky silné čtyřvrstvé latexové výplně s vnitřním jádrem o vysoké hustotě. Ergonomicky skvěle tvarovaný prostor pro ruce, který přirozeně sedne na ruku trenéra a minimalizuje únavu rukou při lapování. Extra polstrovaná podpora zápěstí a rozdělená zadní konstrukce pro ruku zajistí maximální pohodlí a bezpečnost. Středové terčíky pro přesnost během tréninku. Lapy mají klasicky prohnutý tvar. 100% ručně vyráběné v Thajsku.

Rozměr (délka x šířka):
28cm x 20cm

Tradice. Slovo, které vystihuje vše o této firmě. SANDEE Thailand vznikla v roce 1977 a jedná se o jednu z nejstarších a nejautentičtějších značek bojových sportů na světě.
SANDEE je autentická a důvěryhodná značka již přes 35 let a přináší opravdu skvělou kvalitu produktů za přijatelné peníze. Jednoduše má produkty nejvyšší kvality v kombinaci s bezkonkurenční trvanlivostí na trhu bojových sportů. Se značkou „Unbreakable“ již od roku 1977 má své dominantní postavení na trhu, které je doplněno také stabilitou sponzorovaných sportovců, jako jsou Jo Calderwood, Daitan Jackson a v minulosti hvězda UFC střední váhy Michael Bisping.