King Pro Boxing boxerské rukavice Snake

Nový produkt

Vnitřní polstrování na kloubech se skládá z několika vrstev pěny a latexu tak, aby ochrana vašich kloubů a rukou vůbec byla co nejlepší. Dalšími typickými prvky rukavic KING PRO BOXING je prodloužené zápěstí, které slouží jako fixační nadstavba klasického zapínání suchého zipu.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

3 250,00 Kč s DPH

Detaily

King Pro Boxing boxerské rukavice Snake

Boxerské rukavice KING PRO BOXING prošly za posledních několik let celou řadou vylepšení, nicméně to podstatné se nemění: výroba v Thajsku, špičkové materiály, zpracování i design jsou pro tuto značku charakteristické...

Rukavice jsou určené pro thajský box (muay thai ) klasický box, kickbox a další kontaktní sporty. Podle výběru rukavic můžete tyto rukavice používat na zápas, trénink i sparing. 

Rukavice KING PRO BOXING jsou vyrobeny z prvotřídní výběrové kůže. 

Vnitřní polstrování na kloubech se skládá z několika vrstev pěny a latexu tak, aby ochrana vašich kloubů a rukou vůbec byla co nejlepší. Dalšími typickými prvky rukavic KING PRO BOXING je prodloužené zápěstí, které slouží jako fixační nadstavba klasického zapínání suchého zipu. Tato speciální opěrka výborně fixuje zápěstí a to i v nejnamáhavějším tréninku. Palec u rukavic je připevněn k hlavní části rukavic silným dílem tkaniny. 

Charakteristika:

Nový design 
Výroba v Thajsku 
Prvotřídní materiály a zpracování 
Vrstvené polstrování dodá maximální ochranu vašim kloubům
Prodloužená opěrka zápěstí jako dodatečná opora a fixace