Pitbull West Coast pánská letní bunda Athletic Hilltop červená

Nový produkt

Lehká větrovka s kapucí a paropropustnou membránou (3000 g H2O/m2). Materiál: 100% nylon, podšívka 100% polyester.

Více informací

1 Položka

1 490,00 Kč s DPH

Více informací

Pitbull West Coast
Větrovka Pitbull West Coast Athletic Hilltop je lehká bunda s kapucí, z nejnovější kolekce. Jedná se o jeden z nejznámějších produktů společnosti se statusem kultovní bundy. Každý rok výrobce tento model bundy vylepšuje a představuje nové detaily.

MATERIÁL:
Bunda PitBull Athletic Hilltop se vyznačuje paropropustnou membránou (3000 g H2O / m2), která má pozitivní vliv na komfort používání.Větrovka se vyznačuje také polyesterovou podšívkou.

STYL:
Tento model bundy zdobí velký nápis PitBull West Coast na zádech a kapuce charakteristická pro sérii Hilltop, stejný nápis v menším měřítku natištěný na srdci a gumová firemní nášivka na rukávu. Rukojeti jezdců jsou také označeny firemními nápisy. Díky tomu má větrovka PitBull moderní a módní design.

UŽITEČNÉ VLASTNOSTI:
Bunda Athletic Hilltop má vysoké zapínání na zip, dvě boční kapsy se zipy odolnými proti stříkající vodě a pevné manžety na rukávech a pasu. Kapuce se stahuje šňůrkou. Uvnitř bundy jsou: velký žakárový štítek, malá kapsička a síťovaná podšívka. Bunda má v podpaží větrací otvory zajišťující potřebnou cirkulaci vzduchu.