Chrániče holení Sandee Cool-Tec hovězí kůže červená/bílá/černá

Nový produkt

Chrániče holení Sandee Cool-Tec jsou jako jediné na českém trhu ručně vyrobeny z pravé hovězí kůže namísto umělých materiálů v Thajsku. Pro maximální komfort a tlumení je použito třívrstvé tvarované latexové pěny s vysokou hustotou

Více informací

1 Položka

2 072,00 Kč s DPH

-20%

2 590,00 Kč s DPH

Více informací

Chrániče holení Sandee Cool-Tec jsou jako jediné na českém trhu ručně vyrobeny z pravé hovězí kůže namísto umělých materiálů v Thajsku. Pro maximální komfort a tlumení je použito třívrstvé tvarované latexové pěny s vysokou hustotou, která skrývá tvrzené jádro. Tato střední vrstva zaručuje dlouhou životnost a výborné tlumící vlastnosti. Upínání chrániče je na suchý zip a tradičně je doplněno o elastickou gumu v kotníku a pod nohou. Kvalitní vnitřní voduodpuzující nylonová podšívka. Vyrobeno 100% v Thajsku.

Tabulka velikostí:
Velikost M: délka holeně 38cm délka nártu 14cm
Velikost L: délka holeně 40cm délka nártu 15cm

Tradice. Slovo, které vystihuje vše o této firmě. SANDEE Thailand vznikla v roce 1977 a jedná se o jednu z nejstarších a nejautentičtějších značek bojových sportů na světě.
SANDEE je autentická a důvěryhodná značka již přes 35 let a přináší opravdu skvělou kvalitu produktů za přijatelné peníze. Jednoduše má produkty nejvyšší kvality v kombinaci s bezkonkurenční trvanlivostí na trhu bojových sportů. Se značkou „Unbreakable“ již od roku 1977 má své dominantní postavení na trhu, které je doplněno také stabilitou sponzorovaných sportovců, jako jsou Jo Calderwood, Daitan Jackson a v minulosti hvězda UFC střední váhy Michael Bisping.