Pitbull West Coast mikina s kapucí Hilltop 2 černá/olivová

Nový produkt

Two-Color Hilltop je klasický, sportovní pravidelný střih, který nikdy nevyjde z módy. Dvoubarevné provedení mu dodává jedinečný charakter

Více informací

2 ks

1 550,00 Kč s DPH

Více informací

Dvoubarevná Hilltop: Pánská podzimní/zimní mikina od PITBULL WEST COAST

Hledáte pánskou mikinu, která splní vaše očekávání v chladnějších dnech?
Two-Color Hilltop je klasický, sportovní pravidelný střih, který nikdy nevyjde z módy. Dvoubarevné provedení mu dodává jedinečný charakter. Mikina vyrobená z kvalitní, silné bavlny s gramáží 360 g/m2 je nejen odolná, ale i příjemná na nošení. Látka mikiny Hilltopo z vnitřní strany je počesaná, díky čemuž je měkká a příjemná na dotek. Žebrované manžety na rukávech a ve spodní části mikiny zaručují dokonalé přizpůsobení postavě. Nastavení kapuce pomocí široké šňůrky s kovovou úpravou umožňuje upravit si mikinu podle svých preferencí. Měkká lemovka kolem krku navíc chrání před oděrkami. Velká přední kapsa na zip s klopou uzavíratelnou na patentky a další boční kapsy na zip zajišťují nejen funkčnost, ale i praktičnost.
Velký tištěný nápis PitBull a logo značky na hrudi dodávají mikině osobitý vzhled, který se odlišuje od ostatních. Není to jen oblečení, je to výraz osobního stylu a sebevědomí.
Materiálové složení je 60% bavlna a 40% polyester, což zajišťuje odolnost a komfort nošení.
Dvoubarevná Hilltop od PIT BULL WEST COAST